Udpegning af medlem til at sidde i den internationale arbejdsgruppe ”Ad Hoc Working Group for Digitalisation” under EFPA (European Federation of Psychologists’ Associations)

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du blive udpeget til at sidde i internationale arbejdsfællesskaber under EFPA.

Dansk Psykolog Forening er blevet kontaktet af EFPA, der aktuelt søger medlemmer til ”Working Group for Digitalisation”.

Effekterne af den øgede digitalisering er fortsat mere og mere relevant for psykologer. Som medlem af arbejdsgruppen under EFPA skal du særligt arbejde med E-health, hvor fokus er på digitalisering inden for sundhedsområdet.

Arbejdsgruppen har flere funktioner og skal bl.a. fungere som:

  • En ekspertgruppe på digitaliseringsområde
  • Et dialogforum for relaterede høringer, som EFPA deltager i
  • Det forventes, at gruppen leverer korte, evidensbaserede rapporter med opdateringer om digitalisering og tilhørende anbefalinger.

For mere information om indholdet af arbejdet i arbejdsgruppen, se da nedenstående materiale.

At blive en del af et internationalt fællesskab, er en god mulighed for at få sparring og engagere sig i internationalt samarbejde og udvikling. Arbejdet er udelukkende interessebåret, hvorfor det ikke honoreres af DP.

Se yderligere information om EFPA .Omfanget af arbejdet er varierende, men du kan forvente at skulle deltage i et par møder årligt.

Ved ansøgning forventes vedhæftet en kort motivation samt et CV på engelsk.

Bemærk, at det ikke er en garanti, at man får pladsen i arbejdsgruppen blot fordi man ansøger. Det er EFPA der vælger, hvem der bliver de endelige medlemmer af arbejdsgruppen.

Frist: 5. juli kl. 12.00

    Vedhæft CV:

    Vedhæft ansøgning:

    Er du medlem af DP?

    Ad-Hoc Working Group Digitalisation

    Har du spørgsmål til processen kan du kontakte Aja Skafte på e-mail: ajs@dp.dk.