Det nye digitale specialistoverblik – sådan virker det

Publiceret 28.06.2023 Af Kurser & Uddannelse

Der er meget, der fungerer som det skal i det nye digitale specialistoverblik. Nu kan du fx som medlem få overblik over, hvor langt du er i din uddannelse ved at se på den procentvise gennemførelse af de enkelte moduler.

Brug vores guide til, det nye specialistoverblik

Ambitionen er høj med det nye system, men der går lidt tid inden alle fejl er registreret og rettet. Sekretariatet arbejder lige nu på kendte fejl i forbindelse med synligheden i dine anmodninger. Det betyder, at du kan opleve, at der går lidt tid, fra at du har anmodet om et kursus, og indtil det er synligt i dit overblik på registreringslisten. Vi kan se, at alle anmodningerne kommer ind i systemet og lægger sig i kø til behandling hos os.

Alle kurser, der er udbudt af DP’s centrale kursusvirksomhed bliver automatisk registreret i dit overblik. Forhåndsgodkendte kurser kommer tilsvarende ind i overblikket via kursusudbyders deltagerregistrering. Hvis registreringen af et forhåndsgodkendt kursus ikke fremgår af dit overblik, kan det fx handle om en fejl i e-mailregistreringen. I det tilfælde skal du blot anmode om godkendelse af kurset ved at følge proceduren for kursusanmodning.

Vi har rigtig mange henvendelser og anmodninger, som ligger i kø til at blive behandlet. Kandidater, der er tæt på at være færdige med uddannelsen prioriteres fortsat højest sammen med de kursusudbydere, der anmoder om forhåndsgodkendelser til kurser. Grundet it-systemskiftet har vi desværre ikke mulighed for at holde den normale sagsbehandlingstid. Vi arbejder så hurtigt, som vi overhovedet kan og er i gang med at finde løsninger til, hvordan vi kan få puklen ned efter sommerferien.

Hvis du oplever fejl i systemet, har spørgsmål og/eller er klar til godkendelse, skal du skrive til os på mail: specialistuddannelser@dp.dk, hvor vi svarer hurtigst muligt.